Welkom

Beste vakantieganger,

Aan het Hunsingokanaal, aan het eind van de Stationsstraat in Zoutkamp runnen wij, Stan van Geffen en Ienke Baars, een kleine camping van ongeveer 1 ha. Er zijn verharde plaatsen gemaakt voor caravans en campers. Het grasveld onder de bomen is bestemd voor tenten. De plaatsen zijn voorzien van elektriciteit. Op het terrein staat een toilet gebouw met alle noodzakelijke voorzieningen. Een (open) kapschuur dient als slecht weer onderkomen. Het geheel is zo natuurlijk mogelijk gehouden en grenst volledig aan het water. Een deel van de camping is gewoon bos gebleven.

1. Camping 2. Entree 3. Receptie 4. Chalets

Entree Receptie Chalets

Verhuur

Chalets.

Vanaf juni 2014 zijn op onze camping twee chalets met uitzicht op het water beschikbaar. In het voorjaar van 2016 zijn er twee dezelfde chalets bijgebouwd. De chalets zijn voorzien van centrale verwarming, waardoor ze in alle seizoenen onderdak kunnen bieden aan 3 tot maximaal 5 personen. De chalets zijn ingericht met een moderne keuken, douche en wc. De inrichting is basic maar sfeervol en compleet.

Kano’s.

Wij verhuren kano’s; 1 en 2-persoons kajaks, Canadezen en een buitenmodel 10 persoons Canadees. Zoutkamp is een knooppunt van vaarwegen zodat verschillende routes kunnen worden gekozen. Richting Lauwersmeer, het binnenland in over het Hunsingokanaal of het Reitdiep op.
*Onder 16 jaar alleen onder begeleiding.

Fietsen.

We verhuren fietsen. Voor "groepen" is reserveren noodzakelijk.

Wij hopen u te ontmoeten bij 't Ol Gat.
 
Met vriendelijke groet,
Ienke Baars en Stan van Geffen